Mościbrody

Marynata grillowa drobiowa

obrazek

Jesteś już gotowy na grilla? My wracamy do was z przepisem, który może wzbogacić waszą kuchnię. Soczysty filet z kurczaka lub indyka zrobiony na ruszcie w majowy weekend to nic trudnego. Wystarczy, że sporządzisz swoje mięso według naszych rad. Po pierwsze wazne jest, aby mięso było w marynacie kilka godzin. To własnie ten element jest decydujący jeśli chodzi o smak. Pamiętaj, że twoja marynata nie musi być stworzona tylko z samych przyprawy, a warto jest zaszaleć w kuchni i dodać coś co uwielbiasz i sprawia, że jest to coś innnego, coś twojego. W naszej propozycji jest majonez to właśnie on jest dla nas elementem, który nas okresla, a jednocześnie zadba o to, żeby mięsko było soczyste. Po drugie przyprawy to wazny element grilla. Dobrze przyprawione danie może wpłyną na to jaka kuchnię chcesz tworzyć. Na osto, łagodnie, słodko kwaśnie baw się i szukaj swoich smaków.